ACASA » TEATRU » LA PULCE, cu Ștefan Bănică și Emilia Popescu, la Casa de Cultură

LA PULCE, cu Ștefan Bănică și Emilia Popescu, la Casa de Cultură

TEATRU CONSTANTA. Publicul din Constanța va avea ocazia să vadă pe scena Casei de Cultură o comedie semnată de Georges Faydeau, în regia lui Horațu Mălăele.

Pizza Evo

Piesa LA PULCE îi are în rolurile principale pe Ștefan Bănică și Emilia Popescu, alături de Valentin Teodosiu, George Ivașcu/Alexandru Bogdan, Gelu Nițu, Gabriela Popescu/Teodora Stanciu, Șerban Georgevici, Bogdan Mălăele, Dan Rădulescu, Delia Seceleanu, Bogdan Cotleț, Ruxandra Grecu, Simona Popescu, Rădița Roșu, Cristina Domnița Iscru și Bogdan Ghițulescu.

Acțiunea piesei se petrece la Paris, unde, dupa ani de căsnicie, Raymonde Chandebise începe să se îndoiască de fidelitatea soțului ei, Victor Emmanuel, lovit subit de impotență. Își arată îndoielile celei mai bune prietene, Lucienne, și împreună decid să-l pună la încercare.

Îi expediază o scrisoare ca din partea unei necunoscute, invitându-l la o întalnire, iar Victor Emmanuel, nefiind interesat, îl trimite pe prietenul sau, Tournel. Din acest moment încep să se iveasca tot soiul de încurcaturi, care mai de care mai amuzante.

Spectacolul provoacă râsul sănătos și, totodată, contrarierea lui, determinată de ambivalența fiecărui personaj care devine, pe rând, când farsor, cand păcălit. Prin decor, lumină și muzică, scena devine un spațiu special, cu o putere nemaipomenită de transpunere a publicului într-o poveste de un comic savuros.

Marți, 13 FEBRUARIE, de la ORA 19.00, la Casa de Cultură Constanța.

Durata spectacolului: 2h

Preț bilete: 100 și 120 lei

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?