ACASA » CONCERTE » “La marginea marii”. Spectacol inedit dedicat lui Mihai Eminescu, la TNOB

“La marginea marii”. Spectacol inedit dedicat lui Mihai Eminescu, la TNOB

CONCERTE CONSTANTA. Asociatia Civica “Pentru Constanta”, in colaborare cu Teatrul National de Opera si Balet “Oleg Danovski” si Filiala Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din Romania, va invita vineri, 15 ianuarie, la ora 18.30, in sala teatrului, sa vizionati spectacolul “La marginea marii“, dedicat poetului Mihai Eminescu.

Evenimentul va cuprinde lieduri pe versuri de Eminescu, in interpretarea sopranei Laura Eftimie si a baritonului Marius Eftimie, acompaniati la pian de Andrada Stefan, un moment de balet sustinut de prim-solistul si coregraful Horatiu Chereches.

Pe scena va urma un moment numit “Cateva reflectii asupra gandirii poetice eminesciene“, apartinand lui Angelo Mitchievici, presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania, Filiala Dobrogea.

La final, cei prezenti se vor bucura de un recital liric de exceptie al actorilor Maia Morgenstern si Marius Manole.

De asemenea, vor fi premiati liceenii constanteni care au obtinut rezultate la Olimpiada Nationala de Limba si Literatura Romana in anul 2015, iar in foaierul teatrului veti putea admira expozitia “Eminescu in grafica lui Salmen“, din colectia lui Viorel Lipovan.

INTRARE ESTE LIBERA, in limita locurilor disponibile.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?