ACASA » ALTE EVENIMENTE » La Constanţa se va desfăşura, în premieră, Noaptea Cercetătorilor Europeni

La Constanţa se va desfăşura, în premieră, Noaptea Cercetătorilor Europeni

NOAPTEA CERCETATORILOR EUROPENI. Un eveniment unic, ce se va desfăşura simultan în 17 oraşe ale ţării, în seara de 29 septembrie. Noaptea Cercetătorilor Europeni se înscrie în seria evenimentelor Marie Curieși își propune să arate publicului larg ce înseamnă să fii cercetător și cât de interesantă poate fi munca de cercetare.

Pizza Evo

Proiectul se adresează minţilor curioase și tinerilor care se doresc să înceapă o carieră în cercetare, oferind o mare varietate de activităţi ştiinţifice şi educative.

Evenimentul oferă oamenilor de ştiinţă şansa de a intra în legătură cu publicul, iar vizitatorilor şansa de a descoperi universul ştiinţei şi oamenii din spatele experimentelor.

Ediția 2016 a atras peste 35.000 de vizitatori în România. Primul eveniment Noaptea Cercetătorilor Europeni a fost organizat în 2005 şi a atras până acum peste 1,5 milioane de vizitatori.

noaptea cercetatorilor europeniLa Constanţa, Noaptea Cercetătorilor Europeni se va desfăşura la centrul comercial VIVO!, la intrarea 3, între orele 17.00 – 22.00. Acces gratuit!

Mai multe detalii, pe site-ul oficial.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?