ACASA » CONCERTE » La Constanţa începe FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE FLAUT “Marea Neagră”

La Constanţa începe FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE FLAUT “Marea Neagră”

CONCERTE CONSTANTA. Artişti de renume internaţional din Elveţia, Turcia, Coreea de Sud şi România vor veni şi în acest an la Contanţa pentru ediţia a IV-a a Festivalului Internaţional de Flaut, Marea Neagră.

Evenimentul se desfăşoară în perioada 27 februarie – 1 Martie în sala de concerte “Sergiu Celibidache” a Colegiului de Arte “Regina Maria” şi la Teatrul Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski”.

Luni, 27 februarie, de la ora 19.00, sunteţi aşteptaţi la Concertul Simfonic Extraordinar, în sala de concerte a Colegiului de Arte “Regina Maria”. În program va fi Divertismentul nr 1 în Re Major de Mozart, Concertul pentru Două Flaute de Cimarosa şi Simfonia nr 29 în La Major de Mozart.

Soliştii concertului vor fi: Yoon Han Kwon din Coreea de Sud şi Gabriel Marin, România. Ei vor fi acompaniaţi de Black Sea Simphony Orchestra , la pupitru fiind dirijorul coreean Lee Woo Jik.

festival flautA doua seară de festival va avea loc miercuri, 1 martie, de la ora 19.00, la TNOB “Oleg Danovski”. Veţi putea asculta un Recital Duo Flaut susţinut de flautista Carole Reuge din Elveţia şi Gabriel Marin din Constanţa. Ei vor fi acompaniaţi de pianistul turk Aydin Arslan.

Programul este constituit din piese camerale de mare popularitate.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?