ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » La Constanța au fost deschise două centre de donații spentru sinistrații tragediei din Grecia

La Constanța au fost deschise două centre de donații spentru sinistrații tragediei din Grecia

DONAȚII TRAGEDIE GRECIA. Constănţenii care doresc pot face donaţii pentru sinistraţii din regiunea Attica a Greciei, grav afectată în urma dezastrului natural produs de incendiile de la începutul săptămânii.

Pizza Evo

Acţiunea este organizată de Uniunea Elenă din România, Comunitatea Elena Elpis Constanta şi filiala locală Crucea Roşie.

Astfel, începând de vineri, 27 iulie, au fost deschise două centre de primire.

Unul situat pe strada Ştefan cel Mare, lângă Policlinica cu plată, iar cel de-al doilea, la sediul Crucii Roşii din strada Constantin Brătescu nr. 71.

Preşedintele Comunităţii Elpis, Anton Antoniadis, a declarat că donaţiile pot consta în lapte pasteurizat, pansamente şi faşe medicinale, unguente şi medicamente pentru tratarea arsurilor, picături pentru ochi, detergenţi şi dezinfectanţi, mănuşi medicinale, materiale de construcţii şi alimente neperisabile.

Anton Antoniadis a precizat că termenul de garanţie trebuie să fie de cel puţin 3 luni pentru alimente şi 6 luni pentru produsele medicale. Centrele de primire a donaţiilor vor fi deschise până pe 10 august, de luni până sâmbătă inclusiv, între orele 10.00 şi 19.00.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?