ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » La ce stadiu au ajuns lucrarile de la City Park Mall. Cinema, restaurante si o noua sala de fitness!

La ce stadiu au ajuns lucrarile de la City Park Mall. Cinema, restaurante si o noua sala de fitness!

LUCRARI CITY PARK MALL CONSTANTA. Lucrarile pentru extinderea City Park Mall Constanta continua, iar compania ce detine constructia informeaza ca in aceasta vara va fi deschis sky level-ul, cu multiplex-ul Cinema City si restaurante. Urmeaza ca in luna decembrie sa fie inaugurata si noua aripa a mall-ului.

Pizza Evo
FOTO: Claboo Media

FOTO: Claboo Media

Potrivit unui comunicat remis de Mihaela Sandu, director Marketing in cadrul NEPI (New Europe Property Investments), planul de extindere se va desfasura in doua etape, in luna iunie fiind programata deschiderea sky level-ului, cu multiplexul Cinema City si restaurante. Autorizatiile pentru demararea etapei a doua de dezvoltare au fost obtinute, iar noua aripa este deja în lucru.

„Lucrarile au ajuns la panza freatica. Este un procedeu absolut normal. Totul este sub control“, declara in comunicat, Mihaela Sandu.

FOTO: Claboo Media

FOTO: Claboo Media

Din decembrie, cu ocazia finalizării etapei a doua de dezvoltare, constantenii vor avea la dispozitie mai multe branduri internationale de fashion, majoritatea parteneri NEPI prezenti si in celelalte mall-uri din tara. De asemenea, vizitatorii se vor putea antrena intr-o noua sala de fitness – World Class.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?