ACASA » CONCERTE » La ce FESTIVALURI te poţi distra în mini-vacanţa de 1 MAI 2017!

La ce FESTIVALURI te poţi distra în mini-vacanţa de 1 MAI 2017!

FESTIVALURI 1 MAI 2017. Pe întreg litoralul românesc, pentru mini-vacanţa de 1 Mai, ce în acest an va fi sărbătorită în weekend-ul 28 – 30 aprilie, sunt anunţate o serie de concerte şi festivaluri.

Mai jos, am alcătuit o listă cu unele dintre cele mai importante evenimente la care puteţi participa în weekend-ul următor. Aşadar…

Festivalul Berii, la Pavilionul Expoziţional Mamaia. Un eveniment ce a început încă de miercuri, 26 aprilie şi care ţine până în ziua de 1 mai. Zeci de branduri de bere şi zeci de artişti renumiţi vor urca pe scenă în zilele festivalului. Alfă mai multe detalii aici.

Festivalul Sunwaves 21, în Mamaia Nord. Festivalul Sunwaves se va desfasura în perioada 27 aprilie – 1 mai, pe plaja Crazy Beach din Mamaia Nord. Din line-up fac parte DJ români şi internationali, din ţări precum Germania sau Italia. Află mai multe detalii aici.

Sunset Festival, în Vama Veche. Iubitorii de Vamă şi muzică urbană îşi pot găsi oaza de distracţie la festivalul Sunset. Unii dintre artiştii confirmaţi, care vor urca pe scena Sunset sunt: Subcarpaţi, Vlad Dobrescu, Dj Oldskull, NoruNegru şi Dru Klein. Află mai multe detalii aici.

Festival culinar, în Mamaia Nord. Numit “Festival du Bonheur”, evenimentul va aduce în același loc experiența street food și pe cea gourmet a restaurantelor. Se va desfăşura în perioada 28 aprilie – 1 mai 2017, în zona de camping din imediata vecinătate a plajei Shut Up, Beach. Află mai multe detalii aici.

Festivalul Dapyx, la Medgidia. Prima ediţie a unui festival unic, ce va îmbina tradiţiile istorice cu distracţia zilelor noastre. Un festival ce se va desfăşura în perioada 28 aprilie – 1 mai şi care anunţă participarea a zeci de artişti consacraţi. Află mai multe detalii aici.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?