ACASA » ALTE EVENIMENTE » “Juniori in afaceri” – proiectul care dezvolta antreprenoriatul la copii de 8 – 13 ani

Se cauta cei mai curajosi “Juniori in afaceri” din Constanta! Sambata si duminica, 15 – 16 decembrie, intre orele 10.00-13.00, la magazinul Diverta din City Park Mall, copiii cu varsta cuprinsa intre 8 si 13 ani sunt invitati sa participe la cel mai inovativ proiect de educatie financiara si antreprenoriat. Juniori in afaceri este un program ce dezvolta increderea in sine, abilitatile de comunicare si antreprenoriale ale copiilor prin jocuri si activitati interactive.

‘Programul este construit in 2 etape. In prima zi copiii indrumati de un trainer isi vor dezvolta creativitatea cu ajutorul unor jocuri speciale si vor avea ocazia sa intevieveze un antreprenor local de succes. Iar in cea de-a doua zi vom trece la lucruri practice. Copiii vor fi impartiti in echipe si vor primi un buget supriza de bani reali pentru a realiza produse proprii pe care sa le vanda apoi in cadrul unui Targ cu vanzare de produse realizate de cei mici in mall. Pentru vanzarea produselor, copiii vor avea la dispozitie 1h, iar profitul obtinut de ei in urma vanzarii va fi impartit dupa cum urmeaza: 80% din profit este impartit in mod egal membrilor echipei, 20% din profit este donat catre un ONG local.’ a declarat Claudia Suhov, director creativ in cadrul NextSteve Group.

Numarul de participanti este de 16 copii. Biletul de participare este 100 lei/participant. In pretul biletului de participare sunt incluse: materiale de lucru, bugetul pentru creatia de produse si targ, gustari, diplome de participare, premii si cadouri. Dupa inscriere, parintii vor primi informatii referitoare la modul de plata al biletului de participare. Inscrierea copiilor in program se realizeaza la numarul de telefon: 0746.042.033 sau pe site-ul www.nextsteve.ro, pana pe data de 14 decembrie, orele 16.00.

Pizza Evo

Pana in prezent au avut loc 5 editii “Juniori in afaceri” in orasele Bucuresti, Bacau, Iasi, unde au participat peste 60 de copii, cu varsta intre 7 – 13 ani, impartiti in 16 echipe, in 3 orase (Bucuresti, Bacau, Iasi), si impreuna au fost strans un profit total de 1700 lei, din care au mai donat in jur de 200 lei catre alti copii din familii cu posibilitati financiare reduse prin organizatiile non-profit: Fundatia pentru Sprijin Comunitar si World Vision Romania. In plus, copiii s-au intalnit cu 5 antreprenori care le-au povestit despre inceputurile lor in antreprenoriat si primii bani castigati.

Testimoniale “Juniori in afaceri”:
“La activitatea “Juniori in afaceri” am invatat lucruri noi. Am facut multe lucruri distractive si interesante. M-a incantat vizita domnului Budeanu. Mi-a placut jocul prin care am facut poncho-uri personalizate. Distractiv mi s-a parut si jocul de creativitate.” (Tudor, 12 ani)

“Ceea ce ma impresionat in primul rand pe mine, ca parinte: locatia – 10; trainerii -10 (mi-a placut modul cum au abordat ,,problemele” ivite in timpul prezentarilor); materialele primite si cadourile – 10. Impresiile fiul meu: I-a placut prezentarea si de prezentatori, in special sa faca cumparaturi si sa lucreze cu echipa. Si ar dori sa mai participe si la altfel de cursuri.” (Clemi, parinte)

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?