ACASA » STIRI » JULIO IGLESIAS vine in Romania. Afla cand!

Celebrul cantaret spaniol a inclus Romania pe lista tarilor in care va canta in acest an in cadrul turneului “World Tour 2012”. Julio Iglesias va canta in acest an la Bucuresti, la Zone Arena.

Concertul este programat pentru data de 30 iunie, iar organizatorii de la Project Events spun ca aceasta ar putea fi o ocazie unica de a-l vedea pe Iglesias intr-un show live, artistul declarand ca acesta este ultimul turneu din cariera sa.

Julio Iglesias a mai concertat in Romania in 1968 la Cerbul de Aur. In 1999 a interpretat pe stadionul din Cotroceni din Capitala, in 2007 a mai venit in Romania cu ocazia unui turneu ce a cuprins cinci orase: Timisoara, Sibiu, Bacau, Constanta si Bucuresti, iar in 2008 a fost la Brasov, Cluj si Constanta.

Cariera muzicala a lui Julio Iglesias a inceput in spital, cand a primit o chitara de la medicul care il ingrijea. Cu ajutorul muzicii si al familiei, Julio Iglesias a reusit sa se recupereze fizic, iar in 1968 a castigat “Benidorm International Song Festival” (cu melodia “La vida sigue igual”), melodie ce mai tarziu va fi folosita in filmul cu acelasi nume, bazat pe povestea vietii artistului. In 1970 a reprezentat Spania la Eurovision, obtinand locul patru, apoi cariera lui Julio Iglesias a “explodat”.

In cei peste 40 de ani de cariera, Julio Iglesias a reusit sa vanda peste 300 milioane de discuri in intreaga lume (aproape 80 de albume), inregistrate in peste 14 limbi. Conform topului realizat de Sony Music Entertainment, Julio Iglesias se afla in topul celor mai vanduti 15 artisti din istorie.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?