ACASA » ALTE EVENIMENTE » Jocuri și distracție pentru copii, în fiecare sâmbătă și duminică, cu trupa Zbumzzi

Jocuri și distracție pentru copii, în fiecare sâmbătă și duminică, cu trupa Zbumzzi

EVENIMENTE COPII. În fiecare sambătă și duminică, în Parcul Tăbăcărie, copiii au parte de WE LOVE TO PLAY, cel mai interesant show de animație din Constanța, susținut de Trupa Zbumzzi în mod gratuit!

Pizza Evo

Până pe 10 septembrie, copiii mari și copii mici pot invăța o mulțime de lucruri despre teatru și se pot distra alături de Trupa Zbumzzi, între orele 10.00-16.00!

Proiectul a pornit de la ideea că prin joc copilul dobândește anumite abilități necesare în viată: spiritul de inițiativă și încrederea în șine. În întâmpinarea acestor nevoi a fost conceput un program de animație socio-educativă susținut de Trupa Zbumzzi cu o vastă experiență în domeniu.

Trupa Zbumzzi este un concept care combină teatrul, artele vizuale, dânsul și muzică în niște show-uri dedicate copiilor și părinților.

În fiecare sâmbătă și duminică începând cu 15 iulie până pe 10 septembrie.

Intervalul orar:
10:00 – 12:00 – animație
12:00 – 14:00 – atelier de teatru
14:00 – 15:00 – animație
15:00 – 16:00 – Spectacol Trupa Zbumzzi

Locația desfășurării: Parcul Tăbăcărie – Țara Piticilor

Proiectul “Hip Hip Zbumzzi – We love to play” este organizat de Asociația ECSIA SOCIAL ORG și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

ASOCIAȚIA ECSIA SOCIAL ORG este de natură socio-umanitară și culturală, scopul ei este de a soluționa nevoi speciale ale unor segmente de populație, precum și de a promova valorile românești.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?