ACASA » ALTE EVENIMENTE » Joaca, distractie, creatie si fapte bune la ATELIERUL ZANELOR!

Joaca, distractie, creatie si fapte bune la ATELIERUL ZANELOR!

EVENIMENTE PENTRU COPII CONSTANTA. Si in aceasta primavara, JCI Constanta revine cu cea de-a 12-a editie a evenimentului caritabil pentru copii, Atelierul Zânelor!

Pizza Evo

Sambata, 16 aprilie, la Hotel Ibis, de la ora 17.00, JCI Constanta daruieste din magia sa la Atelierul Zânelor prin joc si multă distracție. Un eveniment prin care copiii pot face fapte bune și pot oferi cadouri altor micuți din familii defavorizate.

Un număr de aproximativ 50 de perechi formate din copii și părinți vor participa la activitățile organizate de Zâne timp de aproape trei ore. Prin rotație, echipele vor participa la cele cinci ateliere.

atelierul zanelor -photo

Activitățile din cadrul Atelierului Zânelor sunt următoarele:

1. Atelierul Primăverii – Zâna Primăverii îi va învăța pe copii cum să aștepte iepurașul pregătindu-i cuibușorul în care acesta să aducă ouă de Paște și alte surprize.

2. Atelierul Iepurașului – În cadrul acestui atelier micuții îi vor oferi o mână de ajutor lui Iepurilă pentru a încondeia ouăle de Paște.

3. Atelierul Florilor – Primăvara este anotimpul florilor și al celor mai frumoase gânduri transmise de copii mamelor. Cei mici vor confecționa flori din hârtie și felicitări pe care le vor desena și prin care vor transmite un mesaj frumos părinților de sărbători.

4. Atelierul Zânei Dulcica – Unul dintre preferatele copiilor, atelierul Zânei Dulcica este colțul în care poveștile prind gust prin realizarea bunătăților dulci chiar de către copii, sub atenta supravegere a Zânei Dulcica.

5. Atelierul Fluturilor – În acest atelier copiii vor confecționa și colora modele diferite de măști și aripioare din hârtie și se vor deghiza astfel ca la un adevărat bal de primăvară. Vor fi ajutați pentru realizarea costumelor de personajele haioase reprezentate de voluntarii JCI Constanța.

atelierul zanelor apr2016Condițiile de participare presupun ca fiecare copil înscris la „Atelierul Zânelor” să aducă un mic cadou (hăinuțe, jucării, dulciuri) pentru cazurile sociale selectate de Zâne.

Aceste cadouri vor fi oferite în etapa a doua a evenimentului – PARTEA CARITABILA, în Săptămâna Mare.

Vârsta copiilor: 3 – 11 ani.

Participare: 40 de lei de copil

Inscrieri și detalii: 0770 297 399

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?