ACASA » RECOMANDARI » JCI Train to Play. TRAINING de EVENT MANAGEMENT

JCI Train to Play. TRAINING de EVENT MANAGEMENT

Afis Event Management WEBVino la JCI Train to Play pentru a invata ce inseamna organizarea unui eveniment, care sunt etapele ce trebuiesc parcurse si cum se coordoneaza o echipa. Doi specialisti iti vor impartasi din experienta lor despre EVENT MANAGEMENT.

JCI Train to Play este un proiect dezvoltat de JCI Constanta ce consta intr-o serie de sapte evenimente (prezentari | traininguri | workshopuri) pe teme diferite, precum  Comunicare, Event Management, Time Management, Advocacy & Lobbying, Public Relations, Leadership, Vanzari si Fundraising cu scopul oferirii de oportunitati de dezvoltare prin care tinerii activi sa dobandeasca  puterea de a crea schimbari pozitive in viata lor si in comunitate.

A doua editie, cu tema Event Management, va fi sutinuta pe 14 martie de doi traineri acreditati, in acelasi timp antreprenori cu experienta in organizarea de evenimente, Ramona Leonida si Iulian Serban.

Iulian Serban coordoneaza din februarie 2012 proiectul think-business.ro, prin care oamenii sunt asistati in drumul lor de la idee la afacerea pe care au visat-o intotdeauna. In activitatea de trainer, Iulian a sustinut cursuri de vanzari, management, dezvoltare, comunicare si negociere, lucrand atat pentru clienti din Romania cat si din strainatate, fiind implicat ca mentor in programul Antreprenor 2.0, ca trainer pentru modulul avansat de initierea afacerii in programul Tineri Antreprenori de Succes, ca trainer in cadrul UniCredit Business Partner. Membru fondator al JCI Prahova, a detinut funcția de președinte al organizației locale in anul 2014.

Ramona Leonida este membru in JCI Constanta din 2010, fiind implicata in ultimii trei ani in conducerea organizatiei locale, dar si in coordonarea unor proiecte dedicate antreprenoriatului, dezvoltarii personale, dar si cauzelor sociale. Antreprenor din 2009, Ramona Leonida a organizat numeroase evenimente in Constanța (concerte, teatru, stand-up comedy, ateliere pentru parinti, evenimente pentru copii, gala K-1), fiind fondatoarea portalului cu idei pentru petrecerea timpului liber evenimente-constanta.ro

JCI Train to Play – Event Management se va desfasura in atmosfera primitoare a Restaurantului Harlequin din Mamaia, sambata, 14 martie, incepand cu ora 15:00. Timp de 3 ore vor fi parcurse subiecte precum: etapele necesare ale unui proiect, si implicit in organizarea unui eveniment |Etapele formarii unei echipe | Distribuirea activitatilor catre membrii echipei, dar se vor realiza si exerciții practice precum simularea organizarii unui eveniment.

Cei care doresc sa se inscrie la acest training sunt rugati sa sune la numarul de telefon 0726 682 371 (Diana Stoica).

Taxa de participare: 45 de lei (include apa, cafea, sucuri, ceai).

Junior Chamber International (JCI)

Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani – în peste 100 de ţări. Pornind de la viziunea JCI „de a fi cea mai importantă reţea globală de tineri activi”, membrii JCI îşi propun să transpună în realitate misiunea JCI „de a oferi oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”. Printre membrii marcanți ai Junior Chamber International s-au numarat: Kofi ANNAN (Secretar General al ONU), foști președinți ai SUA : George BUSH Sr., Bill CLINTON, Gerald FORD, Richard NIXON, președintele Franței, Jacques CHIRAC, prințul ALBERT de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo OBUCHI, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan BIELECKI, și multe alte personalități, care s-au afirmat ulterior în cele mai diverse domenii.

Junior Chamber International România

În România, Junior Chamber International s-a înfiinţat în anul 2002 la Bucureşti, în prezent existând organizaţii locale JCI în 10 orașe din țară, dintre care amintim: București, Timişoara, Constanţa, Braşov, Iaşi, Cluj Napoca, Buzau, Craiova, Targu Mures, Ploiești. Proiectele JCI România sunt întreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel internaţional: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, etc.), dezvoltare individuală (JCI Training), relaţii internaţionale (conferinţe internaţionale JCI şi programe de twinning) şi responsabilitate faţă de comunitate (proiecte sociale).

Be Better! Vizitati pagina de internet jciconstanta.ro pentru a afla stiri la zi si informatii de ultima ora despre JCI Constanța.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?