ACASA » CALENDAR » JCI PLAY 4×4 100 – offroad in Sudul Dobrogei cu oameni de afaceri!

JCI Constanta organizeaza pe 20 noiembrie 2011, cu sprijinul Off-Road in Dobrogea, Active Training si SuccesDublu.ro, un eveniment off-road la care vor participa membrii JCI Constanta, membrii offroadindobrogea.ro, parteneri JCI Constanta si oameni de afaceri pasionati de activitatile in aer liber si off-road.

Traseul parcurs va fi Constanta – Mangalia – Limanu – Albesti – Hagieni: rally-raid, loc de joaca, rally-raid, drum cu inclinare laterala, urcare, coborare, animale exotice, drum ingust intre ape, coborare, urcare, inclinare laterala, urcare, rally-raid, coborare, noroi, mult noroi, urcare, drum ingust prin padure, coborare trepte, plimbare prin padure, suspans, padure, manastire, mancare. Vom avea parte si de un pranz la Manastirea Hagieni, unde participantii vor socializa si vor stabili noi contacte.

Mai multe detalii si inscrieri aici.

Pe langa scopul principal de a face off-road business networking, avem si un scop secundar, de a strange fonduri pentru “Hagieni Umanitara Craciun 2011 – off-road cu daruri din poarta in poarta la fiecare familie si la fiecare copil!” Banii care se vor acumula din taxele de participare la eveniment, respectiv minimum 100 lei/persoana, vor fi folositi la Hagieni Umanitara Craciun 2011. Se vor face pachete si duminica, 11 decembrie 2011, flota “Off-road in Dobrogea” si vom merge on-road din Constanta pana la Limanu, apoi continuam drumul off-road pana in Hagieni, unde vom imparti daruri din poarta in poarta la fiecare familie si la fiecare copil!

JCI Constanta si partenerii sai invita sa ia parte la evenimentul JCI PLAY 4×4 100 persoanele passionate de business, offroad si care vor sa aduca o bucurie in casa oamenilor de la Hagieni de Craciun.

Parteneri principali eveniment: Active Training, Vanimar, SuccesDublu.ro, Revista Iioi, Amster’s, Adrys, Atmosphere Gym, BraziShop.ro, Champs.

Parteneri media: Kiss FM, Radio Constanta, NTV, evenimente-constanta.ro

Despre JCI

JCI Constanta este o organizatie non-profit de tineri lideri, antreprenori si profesionisti cu varste intre 18 si 40 de ani, membra JCI Romania și afiliata retelei mondiale Junior Chamber International (JCI), care numara 200.000 de membri in peste 100 de tari. Misiunea JCI este „de a oferi oportunitati de dezvoltare prin care tinerii sa dobandeasca puterea de a crea schimbari pozitive”.

JCI functioneaza in Romania din anul 2002 in Bucuresti (grupul de initiativa) și, incepand cu 2003 in alte orașe din tara: Timisoara, Constanta, Brasov, Iasi, Cluj, Lugoj, Sibiu, Suceava, Targu Mures și Oradea.

 

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?