ACASA » ALTE EVENIMENTE » JCI PLAY 4×4 eveniment offroad si caritabil

Te-ai gandit cum poti aduce o schimbare societatii in care traiesti? JCI Constanta, OffroadinDobrogea.roRevista Iioi si Active Training ti-au pregatit aventura off-road a acestei primaveri urmata de “Umanitara de Paste”.

Prin evenimentul JCI PLAY 4×4 editia a 3-a – 25.03.2012 – te ajutam sa-ti transformi o zi din viata ta alaturi de profesionisti ai jocului, precum Active Training intr-o zi de “oameni de afaceri la joaca“, unde vei avea ca parteneri de joaca antreprenori din Constanta si imprejurimi (membrii JCI Constanta, membrii offroadindobrogea.ro, parteneri JCI Constanta si oameni de afaceri pasionati de activitatile in aer liber si off-road), un traseu in care vei vedea frumusetile Dobrogei din masini de off-road si vei lua masa intr-un mediu pitoresc. Prin participarea ta si donatiile care se vor face la finalul evenimentului vei avea posibilitatea sa-ti aduci aportul la bucuria copiilor mai putin norocosi de pe raza judetului Constanta.

Traseul parcurs va fi Mamaia, Corbu, Vadu, Cetatea Histria si Manastirea Colilia. Vom avea parte de un pranz la Manastirea Colilia, unde participantii vor socializa si vor stabili noi contacte. Pe langa scopul principal de a face off-road business networking, avem si un scop secundar, de a strange fonduri pentru Umanitara de Paste 2012 destinata copiilor mai putin norocosi din judetul Constanta.

Deoarece costurile actiunii sunt acoperite de partenerii evenimentului si participarea este gratuita, JCI Constanta isi rezerva dreptul de a selecta participantii la eveniment in limita locurilor disponibile. Fiecare persoana care aplica la eveniment pe site-ul: 4×4.jciplay.net va primi confirmarea de participare pe email sau mobil.Dupa modelul umanitarelor off-road din alte orase in care fiecare participant doneaza 100 lei, la finalul evenimentului se vor face donatii pentru copiii mai putin norocosi.

Se vor face pachete si sambata, 07 aprilie 2012, in cadrul Umanitarei de Paste, participantii de la JCI PLAY 4=D74 vor putea sa insoteasca flota off-road in Dobrogea care va merge pe raza judetului Constanta si va imparti daruri copiilor mai putini norocosi !

Parteneri principali ai evenimentului:  Balta Vlahi, Chevalet, Ferma Stoian , Grup Rul, Junkers Design, Vanimar si Zip Escort.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?