ACASA » ALTE EVENIMENTE » JCI Constanța strânge donații pentru 17 de familii nevoiașe cu 38 de copii din Siliștea și Țepeș-Vodă

JCI Constanța strânge donații pentru 17 de familii nevoiașe cu 38 de copii din Siliștea și Țepeș-Vodă

JCI Constanța își propune să ajungă de cel puțin două ori pe an la familii nevoiașe din sate mai îndepărtate ale județului Constanța unde posibilitățile de dezvoltare ale comunităților respective sunt extrem de limitate.

UMANITARA organizată pe data de 20 Aprilie are drept scop ajutarea a 38 de copii din 17 familii nevoiașe din satele Siliștea și Țepeș-Vodă, județul Constanța. Familiile au fost atent selectate de către membrii JCI Constanța împreună cu reprezentanți ai autorităților locale, luând în calcul condițiile precare în care aceștia locuiesc: gospodării degradate, lipsa de haine și alimente de bază.

Evenimentul organizat este un apel la implicare și responsabilitate socială, cu scopul de a atrage atenția asupra condițiilor în care trăiesc semenii noștri în anumite zone din județ, în special copii, și de a veni în sprijinul lor.

Vor fi donate obiectele primite în urma evenimentului Atelierul Zânelor organizat special de JCI Constanta pentru susținerea campaniei Umanitare Siliștea Țepeș-Vodă și alte colectări constând în haine, jucării, alimente neperisabile, produse de curățenie și obiecte de igienă corporala.

Donațiile se primesc la sediul JCI Constanta – strada Gheorghe Lazar nr.6 (intrare din Cuza Voda), birou 12, interfon 12 începând de marți, 16 aprilie și până joi, 18 aprilie 2019 în intervalul orar 18:00 – 20:00.

Sunt primite donații constând în cărți, haine sau încălțăminte în condiții îngrijite, alimente neperisabile, produse de curățenie și de igienă corporală, rechizite, jucării și dulciuri.

Donațiile constând în sume de bani se pot vira în contul:

ASOCIATIA JUNIOR CHAMBER INTERNATIONAL CONSTANTA

NR. REG COM/ ANUL: HJ31/24.03.2014, CIF: 33043911

Județul: Constanta

Cont: RO21BTRLRONCRT0235391701

Banca:  Transilvania Constanta

Vă rugam specificați la detalii plată: Campanie Umanitară Siliștea

Detalii la numărul de telefon : 0732 833 443

 casa silistea

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?