ACASA » ALTE EVENIMENTE » JCI Constanta sarbatoreste femeia de succes!

JCI Constanta propune o noua modalitate de sarbatorire a femeii de succes, organizand un eveniment in care ele pot identifica noi oportunitati de afaceri. QuickLink – Business Networking Event din data de joi, 10 martie, ora 17.30 este organizat exclusiv in scopul dezvoltarii mediului antreprenorial constantean reprezentat de doamne si domnisoare. Este un eveniment marca JCI cu traditie in toata tara, ce va avea loc in Constanta  la Vila Reyna str. Pescarilor 33B, Faleza Nord.

Pizza Evo

Participantele vor interactiona in cadrul unor intalniri fata in fata de doua persoane in care, timp de 5 minute, ambele partenere la dialog, isi vor prezenta afacerea si vor stabili daca exista sanse de colaborare. Dupa un maraton de aproximativ 16 intalniri si schimburi de carti de vizita, doamnele si domnisoarele participante se vor destinde la un cocktail, angrenandu-se in discutii libere si culegand impresii de la eveniment.
In cadrul  evenimentului vor fi prezente si invitate speciale din mediul business. Menționăm pe Ana Marcu – Director Bank of Cyprus Constanța, Elena Coandă – Director Comercial Junior Group.Durata evenimentului este de 2 ore si 30 de minute, incepand de la 17.30. 

Conditiile de participare prevad: taxa de participare 40 RON, calitatea de manager, antreprenoare, freelancer sau lider de organizatie si confirmarea intentiei de participare. Va asteptam sa va inscrieti pe linkul:  http://bne.jciconstanta.ro/inscrieri/ pana miercuri 9 martie ora 20.00. Numarul maxim de participante este de 16 de persoane. Numar de telefon: 0751 22 11 23

 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?