ACASA » PROMO » JCI Constanța recrutează tineri voluntari! Vino la evenimentul MEET JCI!

JCI Constanța recrutează tineri voluntari! Vino la evenimentul MEET JCI!

JCI Constanța își mărește echipa! Dacă vrei să faci mai mult pentru comunitatea ta și vrei să dăruieşti efort şi timp pentru o cauză în care crezi, înseamnă că avem aceleași obiective. Așadar, nu mai sta pe gânduri şi hai să ne dezvoltăm împreună comunitatea!

Un nou eveniment MEET JCI va avea loc joi, 26 septembrie, în clubul Doors, Constanța, începând cu ora 18.00.

JCI Constanţa caută viitori noi membri dornici să se implice în activități de voluntariat. Membrii JCI Constanţa îşi folosesc cunoştințele şi abilitățile, şi reușesc, an de an, să realizeze proiecte de impact în societate, pe diferite arii cum ar fi : Antreprenoriat, Comunitate, Dezvoltare Personală şi Internaţionalism.

La „MEET JCI“, participanții:
• vor afla mai multe despre misiunea, viziunea şi obiectivele JCI Constanța și vor face cunoștință cu echipa locală;
• vor primi informații despre proiectele realizate precum și despre cele care sunt în curs de implementare în acest an şi vor afla cum se poate implica un membru în proiectele JCI Constanţa;
• vor vedea ce înseamnă să fii membru JCI, care sunt beneficiile și de ce JCI reprezintă o oportunitate de dezvoltare personală și profesională.

Membrii JCI :
• sunt tineri cu vârste cuprinse între 18 – 40 de ani, dornici să se implice în realizarea de schimbări pozitive în comunitatea din care fac parte;
• caută în permanenţă noi experiențe de dezvoltare, comunicare și colaborare prin networking;
• sunt persoane active și cu inițiativă, care se implică voluntar în activităţi menite să dezvolte comunitatea din care fac parte;
• investesc timpul lor liber pentru a putea fi activi și a participa la proiectele organizaţiei.
• conştientizează importanţa implicării în activităţi de voluntariat menite să dezvolte mediul local, cu impact asupra comunităţii şi implicit asupra propriei persoane pentru o viaţă mai bună.
• sunt lideri în permanentă dezvoltare

În cadrul evenimentului, participanții vor avea ocazia să interacționeze cu membrii JCI Constanța, vor afla ce îi motivează pe aceștia și cum i-a ajutat voluntariatul în cariera profesională.

Cei interesați să participe la eveniment sunt rugați să confirme prezența la numărul de telefon: 0753301389 sau se pot inscrie accesând linkul https://forms.gle/DqbZeGv7J3Xf6xio8

Potențialii candidați pot trimite CV-ul pe adresa de email: hr@jciconstanta.ro până pe 3 octombrie şi vor fi contactaţi de departamentul Resurse Umane.

Participarea la eveniment este gratuită.

Parteneri eveniment: Doors Club Constanța, X Printing, Fresh Media

JCI Constanţa îşi rezervă dreptul de a selecta participanții, în limita locurilor disponibile.

Coordonator Proiect: Raluca Mușei, Tel: 0769 692 341

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?