ACASA » ALTE EVENIMENTE » JCI Constanța organizează Business Networking Event la Restaurant Harlequin

Afis-WEB-JCI-BNE (1)JCI Constanța organizează un eveniment cu tradiție și în Constanța: Business Networking Event (BNE) joi, 25 aprilie, ora 19.00 la Restaurant Harlequin din Mamaia.

Pizza Evo

Scopul evenimentului este de socialzare între membrii JCI Constanța, partenerii JCI Constanța și orice persoană interesată de JCI Constanța sau care vrea să cunoască posibili colaboratori sau parteneri de afaceri.

Evenimentul este conceput așa încât toți participanții să interacționeze unul cu celalalt, unu la unu, în cele aproximativ doua ore. Locul desfășurării este unul relaxant, Restaurant Harlequin (www.restaurantharlequin.ro), ținuta recomandată este una business-casual.

La eveniment JCI Constanța va organiza și o tombolă unde participanții vor avea șansa să câștige premii oferite de partenerii noștri.

Taxa de participare la eveniment: 30 lei (include un cocktail non-alcoolic sau un fresh)

Cei interesați de eveniment sunt rugați să confirme prezența la numarul 0766400181, persoană de contact Ramona Leonida, Vicepreședinte Resurse Umane 2013.

Despre  Junior Chamber International (JCI)

JCI Constanța este o organizație non-profit de tineri lideri, antreprenori și profesioniști cu vârste între 18 și 40 de ani, membră JCI Romania și afiliată rețelei mondiale Junior Chamber International (JCI), care numără 200.000 de membri în peste 100 de țări. Misiunea JCI este „de a oferi oportunități de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”.

JCI funcționează în Romania din anul 2002 în București (grupul de initiațivă) și, începând cu 2003, în alte orașe din țară: Timișoara, Constanța, Brașov, Bucuresti, Iași, Cluj, Lugoj, Sibiu, Targu Mures și Oradea.

Parteneri eveniment: Restaurant Harlequin, Eventys, Evenimente-constanta.ro, City Events & Baloons, Patiseria Dulce, Crucial Systems, Forte Life, Creative Start Center, Play XP, Mind Evolution, Off-road in Dobrogea

www.jciconstanta.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?