ACASA » STIRI » Iuliana Puschila, constanteanca aleasa de Horia Brenciu VIDEO

Iuliana Puschila

Cea mai recenta editie a emisunii Vocea Romaniei s-a dovedit a fi extrem de emotionanta, atat pentru concurenti, cati si pentru antrenori. Cu ochii in lacrimi, Horia Brenciu a ales-o pe constanteanca Iuliana Puschila sa mearga mai departe in urma unui duel impresionant pe care tanara solista l-a avut cu Krisztina Koszorus.

Iuliana si Krisztina au interpretat piesa Just Like a Tattoo, a lui Jordan Sparks. Cele doua s-au intrecut pe sine, iar prestatia a fost una de-a dreptul senzationala. Acest fapt l-a blocat pe antrenorul lor, Horia Brenciu, care nu stia pe care dintre fete sa o aleaga.

“Eu unul nu stiu pe cine sa aleg. Degeaba va uitati la mine”, a spus Horia. “Asta e cea mai grea zi a vietii mele”, a mai adaugat el inainte de a lua decizia finala. Brenciu a ales sa mearga mai departe alaturi de Iuliana. Emotionat, le-a strans in brate pe cele doua concurente si a plans impreuna cu ele.

Iuliana (16 ani) este din Mangalia si a studiat muzica inca de la varsa de 8 ani. A luat primele cursuri de canto la Palatul Copiilor, unde a fost numita si solista corului. Anul acesta a absolvit cursurile Scolii Populare de Arte pe care le-a inceput pe cand avea 13 ani. A studiat pianul si chitara si isi doreste sa ajunga sa isi compuna singura piesele.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?