ACASA » PROMO » Iubește-mă cât viața! O comedie romantică, cu Teatrul Semn, la Hotel Sulina

Iubește-mă cât viața! O comedie romantică, cu Teatrul Semn, la Hotel Sulina

TEATRU CONSTANTA. Vino alături de partenerul sau partenera ta să te bucuri de un meniu special și o piesă de teatru despre provocările iubirii după 20 de ani de căsnicie. 

Pizza Evo

Teatrul Semn vă invită la comedia romantică „Iubește-mă cât viața”, un spectacol în care povestea de dragoste a unui cuplu devine oglinda oricărui cuplu, la Hotel Sulina International Mamaia (restaurant Velvet) din Mamaia. 

Piesa este o adaptare după “Zăpezile de altădată”, de Dumitru Solomon. O punere în scenă remarcabilă, cu mult umor, cu accente ironice/autoironice! Un balans romantic între iubirea ideală și realitatea care tinde să tocească orice iubire. O îmbrățișare ca un duel între nevoia ei permanentă de a primidovezi de iubire și nevoia lui de a se lăsa răsfățat de o căsnicie așezată în albia obișnuinței! 

Distribuție: Mădălina Petrencu, Gabriel Montescu și Carmen Montescu 

Evenimentul are loc duminică, 25 FEBRUARIE, de la ORA 19.00, la Hotel Sulina Internațional (restaurant Velvet) din Mamaia.
Rezervări la 0728 330 703 

Condiții de participare 

  • Costul unui bilet la spectacol este 35 lei, consumație minimă obligatorie la bar/restaurant de 40 lei de persoană.
  • Pentru o organizare cât mai bună persoanele care doresc să servească cina sunt rugate să consulte variantele din meniul special al evenimentului și să informeze telefonic Hotel Sulina cu cel puțin 1 zi înainte de eveniment. 
  • Pentru a avea o rezervare fermă trebuie să achiziționați biletele în valoare de 35 lei de la recepția hotelului Sulina Internațional în cel mult 24h de la rezervare.
  • Participanții la eveniment sunt rugați să sosească la ora 18.00, pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime.
  • Detalii organizatorice: Locurile vor fi repartizate la mese în ordinea sosirii la eveniment. Mesele vor fi de 8-11 persoane, grupurile mai mici vor împarți o masă comună.

Iubeste-ma-cat-viata-feb2018MENIUL SERII

CINA – 40 lei / persoana, la alegere intre:
1.Piept de pui cu mozarella / Ceafa de porc la grătar / Șnițel de pui
2. Cartofi Rozmarin / Orez Primavera/ Cartofi gratinați
3. Salata de varza proaspătă / Salată murături asortate / Salată asortată

O Racoritoare & 1 Desert – 15 lei , la alegere intre:
1. Apa plata 330ml / Suc gama Cola 330ml / Cappy 250ml
2. Clătite umplute cu dulceață si topping / Inghetata Asortata

Alte băuturi alcoolice sau non-alcoolice se pot comanda a la carte din meniul de băuturi.

Parteneri: Evenimente ConstantaX Printing, Good Idea Media, Kool Media,Hotel Sulina International MamaiaTeatrul SemnDolphin Travel & Events

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?