ACASA » CALENDAR » IRIS, live în Club Phoenix

rafael-iris_tb628Trupa Iris va susţine primul concert în Constanţa în noua sa formulă, avându-l ca solist pe Rafael. Acesta l-a înlocuit pe Toni Şeicărescu, artist care a activat în formaţie după plecarea lui Cristi Minculescu.

Pizza Evo

Membrii trupei Iris vor interpreta hituri precum „Cine mă strigă în noapte“, „Trenul fără Naş“, „Pe ape“, „Strada ta“, „Tot zbor“, „Baby“, „Somn bizar“, „De vei pleca“, „Să nu crezi nimic“. Nu rata un concert inedit, VINERI, 7 FEBURARIE, de la ora 21.30, în Phoenix.

Una dintre cele mai longevive şi iubite formaţii româneşti, trupa Iris a făcut istorie în rockul autohton timp de peste trei decenii şi jumătate. Iris a sărbătorit 35 de ani de carieră la sfârşitul lunii iunie 2012, printr-un concert care a avut loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Decoraţi cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler în octombrie 2007, membrii trupei Iris au evoluat, de-a lungul carierei în faţa a peste 9 milioane de oameni, în peste 5.000 de concerte. În 2007, ei au sărbătorit 30 de ani de existenţă pe Aeroportul Băneasa, unde au cântat în faţa a peste 15.000 de fani, un record autohton greu de egalat.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?