ACASA » BLOG » IPOCRIZIA de vedeta, la fel de grava precum VIOLUL?

IPOCRIZIA de vedeta, la fel de grava precum VIOLUL?

de Irina RADU

Bărbaţii adevăraţi condamnă violul” sau despre cel mai mârlănesc mod de a strânge aprecieri în rândul muşchilor şi fustelor fără creier.

Ştiţi toţi despre cazul fetei de 18 ani din Vaslui, violată de şapte nu-ştiu-cum-să-le-spun. Cred că bestii abjecte ar fi prea finuţ pentru vomele astea de indivizi. Ăştia sunt motivul pentru care pedeapsa capitală nu ar fi un act de barbarism abominabil, ci o uşurare a Universului. Nu dezbat subiectul căci este plin de relatări şi detalii răsepuizate în mediul online şi nu numai.

Un om normal nu îşi poate închipui momentul grotesc prin care a trecut victima, însă sunt sigură că ea îşi va aminti până-n ţărână momentul în care a fost UCISĂ cu sălbăticie şi trădată de “bărbaţii adevăraţi“. Nu doar de brutele infecte care au batjocorit-o, ci şi de muşchii avizi de atenţie pe baza suferinţei unei fiinţe. Vorbesc despre demersul din carton ce are ca promotori, pe lângă ciocoii din presa care fac bani sângerii, imagini din “şoubizu” românesc.

Virgil Ianţu a fost primul. Cum? Aţi uitat cine este acest individ? Nu vă judec, şi mie mi s-a întâmplat, însă pun pariu că vom auzi cât de curând de el. Ianţu a publicat, pe pagina lui de Facebook, o imagine însoţită de mesajul: Real man don’t rape. Ulterior, el a revenit cu acelaşi mesaj, dar în limba română. A urmat Vladimir Drăghia şi cine ştie câţi alţi iluştri vor mai face acest lucru.

Ce făceau fariseii ăştia dar şi cei care le urmează acum exemplul când fata asta era silită pe câmp? Oare se scărpinau în dos în timp de mii de femei din lumea asta erau violate? Ori îşi cumpărau carioci, care să le aducă pe mai apoi like-uri? Nici bine nu s-au uscat hainele după provocarea găleţii cu prostie, că a mai apărut un mod de a atrage simpatii în rândul muşchilor şi fustelor fără creier dar, evident, şi de a face bani.

Bărbaţii adevăraţi condamnă violul“. Serios? Doar bărbaţii? Care sunt ăia adevăraţi, care sunt ăia falşi? Dar femeile? Ele nu condamnă violul? Voi câte atrocităţi aţi împiedicat cu o pancartă de gât? Campaniile de solidarizare înseamnă ZERO pe Facebook. Vreţi să fiţi solidari, ieşiţi în stradă! Bărbaţi, vreţi să fiţi adevăraţi? Atunci, respectaţi pe oricine, nu jigniţi pe nimeni, impuneţi respect nu pumni, sufocaţi cu iubire nu cu ură, faceţi dragoste, nu violaţi!

Irina Radu

Login

Lost your password?