ACASA » STIRI » Diverse » iPhone 7. Cum arată, ce ştie să facă şi cât costă!

iPhone 7. Cum arată, ce ştie să facă şi cât costă!

LANSARE IPHONE 7. Compania Apple a lansat, miercuri, mult-așteptatul iPhone 7. Noul iPhone a păstrat designul lansat în urmă cu trei ani, dar are și suficiente noutăți pentru iubitorii acestui smartphone. Modelul corespunde zvonurilor care au precedat prezentarea oficială.

Pizza Evo

Deşi Tim Cook a folosit expresia „design nou” în repetate rânduri, Apple a folosit pentru treia oară consecutivă acelaşi design – cel lansat în urmă cu trei ani, odată cu iPhone 6: aceeaşi carcasă din aluminiu cu margini rotunjite.

Ecranul noului iPhone are rezoluţie Retina HD care promite o luminozitate mai bună cu 25% decât modelul anterior.

iPhone 7 este rezistent la apă şi praf, acesta fiind şi principalul motiv pentru care Apple a renunţat la clasica ieşire audio de 3,5 mm. Portul clasic de conectare a căştilor reprezenta principala zonă prin care apa putea ajunge la componentele interne.

iphone-7

Apple a schimbat butonul principal, trecând la un sistem cu feedback haptic, ce poate sesiza diferite nivele de presiune şi reacţiona, ajutat de iOS 10, în diverse feluri. Poate fi folosit pentru mesaje, notificări şi diverse alte facilităţi.

Camera foto a primit un senzor nou, de 12 MP şi foloseşte o lentilă cu 6 elemente şi o apertură f/1.8 care aduce suficientă lumină către senzor pentru a creşte calitatea fotografiilor făcute în lumină slabă.

Cei de la Apple spun că fotografiile realizate cu iPhone 7 sunt îmbunătăţite în timp real pe baza informaţiilor obţinute senzor şi cu ajutorul unui sistem de inteligenţă artificială. Modelul Plus dispune de un sistem foto dual. Compus din două camere foto, acesta combină pozele realizate de acestea, pentru a obţine o imagine de calitate superioară.

Noul sistem photo dual creat de Apple se diferenţiază de cele văzut până acum la alţi producători prin zoom-ul optic 2x despre care compania spune că se realizează fără pierde de calitate. Acesta este obţinut folosind o cameră tele şi una cu obiectiv ultra-angular, ambele de 12 MP.

Pentru utilizatorii care iau în serios fotografierea cu telefonul, va conta şi faptul că iOS 10 oferă suport pentru formatul RAW care permite editarea tuturor parametrilor imaginii originale.

iphone-7-headphones

iPhone 7 devine primul smartphone Apple dotat cu difuzoare stereo, o facilitate care nu reprezintă o noutate în domeniu. Căştile vor fi conectate folosind conectorul Lightning. În pachet este inclus şi un deloc arătos adaptor la mufa de 3,5 mm.

iPhone 7 va intra pe piaţă începând cu 16 septembrie, fiind deja disponibil pentru precomenzi.

PREŢURI iPhone 7

Un iPhone 7 de 32 GB va costa în jur de 3100 de lei, un iPhone 7 de 128 GB va avea prețul de 3600 de lei, în timp ce un iPhone 7 de 256 de GB va putea fi cumpărat cu aproximativ 4200 de lei. Prețul unui iPhone 7 Plus, în funcție de memoria telefonului, ar putea varia între 3100 de lei și 4700 de lei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?