ACASA » Fun pe net » Inventie trasnita. TESTICULE LUMINOASE pentru biciclisti!

Inventie trasnita. TESTICULE LUMINOASE pentru biciclisti!

TESTICULE LUMINOASE PENTRU BICICLISTI. Un cuplu de tineri antreprenori au scos pe piata o inventie cat se poate de neobisnuita, amuzanta si utila in acelasi timp: testicule luminoase pentru biciclisti, Bike Balls.

Pizza Evo

funny-bicycle-lights-bike-balls-2

Aceste testicule sunt fabricate din cauciuc si se agata de partea din spate a seii bicicletei. Un led din interior face ca bike balls sa lumineze pe timp de noapte si astfel sa atraga atentia participantilor la trafic ca pe drum se afla un biciclist cu c- testicule.

Heather si Scott, cei care au scos pe piata testiculele luminoase spun ca au reusit sa stranga fonduri pentru a incepe afacerea de pe internet, prin Kickstarter. Cu toate acestea, dupa lansarea produsului au fost, si inca mai sunt, foarte multi care nu sunt de acord cu aceasta initiativa si considera toata treaba ca fiind “dezgustatoare” si “jignitoare”.

Why-We-Designed-the-Worlds-Crudest-Bike-Lights.-1__700

Chiar si asa, afacerea merge bine, iar cei doi americani considera ca este o modalitate amuzanta prin care biciclistii pot deveni mai usor vizibili la drum si chiar ii incurajeaza pe acestia sa fie mai increzatori – “oamenii va vor observa pe voi si testiculele luminoase si astfel veti fi mai in siguranta!”

funny-bicycle-lights-bike-balls-gif5

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?