ACASA » ALTE EVENIMENTE » Invata sa citesti pe CHIPURILE OAMENILOR! Curs de Face Keys la Constanta

Invata sa citesti pe CHIPURILE OAMENILOR! Curs de Face Keys la Constanta

CURS FACE KEYS CONSTANTA. Forte Life va fi gazda unui curs de Face Keys în care participanţii vor învăţa să citească pe chipurile oamenilor, sa depisteze trăsături ale personalităţii, minciuna sau adevarul… Exact cum face Tim Roth în serialul Lie To Me.

Fizionomia este ştiinţa care studiază trăsăturile faciale ale oamenilor şi face legătura între acestea şi personalitatea lor. Face Keys face legătura dintre fizionomie şi afişarea facială a răspunsurilor emoţionale umane, este una dintre cele mai complexe metode de corelare a personalităţii cu trăsăturile faciale, sau, popular, de citirea feţei.

Structura şi mecaismele musculare ale feţelor oamenilor sunt aceleaşi, indiferent de rasă, sex sau naţionalitate, deci analiza personalităţii pe baza trăsăturilor faciale poate fi aplicată pe oricine, şi va funcţiona întotdeauna.

Fizionomia poate fi învăţată de oricine, foarte uşor. Este o ştiinţă foarte precisă. Nu necesită nici o conversaţie sau interacţiune cu persoana analizată. Poate fi folosită de la distanţă şi poate fi aplicată şi pe fotografii.

Cursul se va desfăşura în perioada 11 – 12 iunie, la Forte Life, si consta 750 de lei. Organizatorii promit că vor oferi integral banii înapoi celor ce nu sunt mulţumiţi de curs. “Dacă, la pauza de masă din prima zi, consideraţi că acest curs nu vă interesează sau că nu se ridică la nivelul aşteptărilor dumneavoastră, primiţi înapoi toată suma plătită.

Face Keys va fi sustinut de Alexandru Bocunescu, licenţiat în marketing. Studiază intens muşchii feţelor şi corelarea lor cu emoţiile de mai bine de trei ani de zile, iar studiul continuă în timp ce îi învaţă şi pe alţii să descopere mai mult dintr-o privire.

Pentru informaţii detaliate despre Face Keys şi ce puteti învăţa la cursul de la Constanţa, click AICI

Contact: 0723 647 772

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?