ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » INTRERUPERE de apa la Constanta. RAJA anunta lucrari de remediere

INTRERUPERE de apa la Constanta. RAJA anunta lucrari de remediere

OPRIRE APA CONSTANTA RAJA. Pentru realizarea unor lucrari de remediere a unei avarii la conducta principala de alimentare cu apa, SC RAJA Constanta va intrerupe furnizarea apei potabile vineri, 11 decembrie 2015, in intervalul 5.00 – 19.00.

Pizza Evo

Lucrarile vor fi efectuate la conducta principala de pe bulevardul Aurel Vlaicu. Astfel, vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii de pe b-dul Aurel Vlaicu (tronsonul delimitat de intersectiile cu b-dul Tomis si Aleea Universității) si abonatii de pe strazile Rubinului, Smaraldului, Agatului, Aleea Universitatii, Opalului, Perlei, Safirului, Topazului si Aleea Hortensiei, precum si cei alimentati din punctul termic nr.45.

RAJA ii asigura pe constantenii care vor suferi de lipsa apei potabile ca echipele care executa lucrarile vor face tot posibilul pentru finalizarea interventiilor si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp. Totodata, toti consumatorii afectati de aceasta oprire sunt rugati sa-si asigure rezerva minima de apa pentru consum si uz casnic pe perioada intreruperii furnizarii apei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?