ACASA » PROMO » ÎNTRE DOUĂ FEMEI. Când soţia stă de vorbă cu amanta! La Harlequin

ÎNTRE DOUĂ FEMEI. Când soţia stă de vorbă cu amanta! La Harlequin

TEATRU CONSTANTA. Sunteţi invitaţi să vedeţi povestea pe cât de tragică pe atât de comică a două femei, o soţie şi o amantă, care se întâlnesc într-un bar. “Între Două Femei“, un spectacol de Mihai Ignat, în premieră pe scena Harlequin Mamaia.

Pizza Evo

O soţie ce se apropie de vârsta de 50 de ani află că soţul o înșală. Omul căruia i-a dăruit doi copii, tinerețea şi cariera ei nu mai este așa cum îl știa, iar ei îi este teamă.

Dar de ce se teme cel mai mult? De infidelitate, de singurătate sau de faptul ca a ajuns la vârsta la care  niciun bărbat nu se mai uită la ea? Ea încearcă să afle răspunsuri la aceste întrebări chiar de la amanta soțului, dar aceasta nu doar că ia în râs drama prin care trece soţia, dar are grijă să răsucească cuţitul mai adânc în rană.

Curajul şi disperarea celor două se împletesc într-o poveste în care răsturnările de situaţie scot la iveală frustrări, disperări şi declanşează gesturi ce pot fi considerate necugetate.

Dar care dintre cele doua este vinovată pentru infidelitatea soţului, soţia sau amanta?

Afis-Intre-Doua-Femei-HarlequinÎntre Două Femei, cu Sidonia Bogomaz şi Ioana Ancuţa Vochin.
Regia: Andrei Cotarcea

JOI, 18 MAI, de la ORA 21.00, la Harlequin Mamaia

Rezervări 0766 400 181

Preţ bilet: 35 lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Magic FM, X Printing, Vivo! Constanta, Telegraf si Cuget Liber.
Organizat de: evenimente-constanta.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?