ACASA » CINEMA » INTRARE GRATUITA la cel mai mare CINEMATOGRAF in aer liber din Constanta!

INTRARE GRATUITA la cel mai mare CINEMATOGRAF in aer liber din Constanta!

FESTIVALUL DE FILM NOMAD. In aceasta vara, Piata Ovidiu va fi transformata in cel mai mare cinematograf in aer liber din Constanta. In perioada 23 – 28 iunie, la Constanta se va desfasura festivalul international de film NOMAD, organizat de Asociatia Culturala Metropolis.

Pe un ecran-gigant vor rula pelicule apreciate la nivel international, printre care lungmetrajele “Aferim!” si “Trenul vietii” sau documentarul “Pasaport de Germania“. Proiectiile vor incepe de la ora 21.00. Accesul publicului va fi liber in limita celor 700 de locuri disponibile.

Click AICI pentru a vedea programul proiectiilor de la Constanta.

Festivalul NOMAD este la prima editie, va ajunge in patru orase din tara – Bucuresti, Timisoara, Targu Mures si Constanta, dar si la Oslo, Norvegia.

11028349_1612649042285480_6101404574581548596_nFilmele selectate in festival vor aborda subiecte ce exploreaza identitatea multiculturala locala – loc de intalnire a lumilor din est si vest, in care convietuiesc 19 minoritati, deci 19 moduri de a fi.

Comunitatile etnice, pastrarea identitatii intr-un prezent din ce in ce mai standardizat si uniformizat, efectele tranzitiei asupra vietii rurale si urbane din Romania, sunt doar cateva teme pe care tinerii regizori romani si straini pot alege sa le abordeze dintr-o perspectiva personala si inedită.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?