ACASA » STIRI » INNA, respinsa de la un reality show pentru ca nu era frumoasa

Pana sa ajunga o vedeta internationala, constanteanca Inna a participat la numeroase concursuri si chiar la preselectiile primului concurs muzical de tip reality show facut in Romania, Alege A.S.I.A. Nu a fost selectata pe motiv ca nu arata la fel de bine ca celelalte fete.

Pizza Evo

“Am fost la multe preselectii: pentru ‘Alege A.S.I.A.’ etc. Ei, si eu, pentru ca nu eram atat de dezvoltata sau atat de frumoasa precum erau alte fete care concurau ca si mine, nu am castigat. La Constanta cred ca eram (…) eu eram ratusca neagra”, a povestit Inna, intr-un interviu acordat recent site-ului musicandcultureblog.wordpress.com.

.

In acelasi interviu, Inna spune ca niciodata nu i-a placut matematica. “Cred ca mereu am fost cel mai slab elev la mate. In schimb, la romana eram tot timpul apreciata si faceam parte din Cercul de literatura. Imi placea mai mult sa visez si mi se parea ca cifrele sunt ceva exact, care nu ma intereseaza pentru ca niciodata, o cifra nu poate insemna nimic altceva, asa cum poate insemna un cuvant”, a povestit cantareata.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?