ACASA » TOATE CATEGORIILE » “Inger salbatic” proaspata mamica la 34 de ani!

Va aduceti aminte de personajul principal din telenovela Inger salbatic? Indragita actrita si cantareata Natalia Oreiro a devenit mamica pe 26 ianuarie, a anuntat presa spaniola. Natalia este casatorita din 2001 cu celebrul cantaret Ricardo Mollo (54 de ani) si iata ca, dupa 11 ani de casnicie, a venit pe lume un baietel sanatos.

Pizza Evo

Natalia Oreiro a nascut prin cezariana la clinica Los Arcos din Buenos Aires, capitala Argentinei. Un apropiat a declarat ca Natalia se simte bine si a putut sa-si stranga in brate baietelul pentru prima data. Micutul se va numi Merlín Atahualpa Mollo Oreiro.

Actrita si cantareata de origine argentineana a jucat in foarte multe seriale si telenovele, printre care “Muñeca brava”, “El deseo”, “Sos mi vida”. In 2008-2009, a jucat in “Amanda O”, prima telenovela difuzata atat pe posturi de televiziune din 22 de tari, cat si pe internet si pe telefonul mobil. In august 2001, Natalia Oreiro a inceput o relatie cu Ricardo Mollo, liderul trupei de rock argentiniene Divididos. La finalul lui decembrie 2001, Natalia Oreiro si Ricardo Mollo s-au casatorit in secret pe insula Fernando de Norona (Brazilia).

       

 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?