ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Începe târgul de îmbrăcăminte TINIMTEX, la Pavilionul Expoziţional

Începe târgul de îmbrăcăminte TINIMTEX, la Pavilionul Expoziţional

TARG TINIMTEX MAMAIA. În perioada 10 – 14 mai, sunteţi aşteptaţi la cea de a 70-a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte – Încălţăminte Tinimtex, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Pizza Evo

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional și la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din staţiunea Mamaia, pe o suprafață totală de 5.500 mp, și expun circa 200 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din intreaga țară, majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment.

În cadrul Tinimtex, producătorii, care prezintă, la fiecare ediţie, colecţii noi și diversificate, au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă.

Colecţiile pentru vara anului 2017, ale producătorilor români, aduc cele mai noi tendinţe în atenţia publicului constănţean, cât şi sectorului business, reprezentat de profesioniştii din domeniu.

Expozanții prezenți la târg propun publicului constănțean o ofertă extrem de variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din perspectiva prețurilor, extrem de atractive pentru cumpărători.

Tinimtex va fi structurat astfel :

Pavilion Expozițional parter – îmbrăcăminte adulți
Pavilion Expozițional etaj – îmbrăcăminte adulți și copii, lenjerie, home&deco, accesorii
Centrul de Afaceri Eurolitoral – încălțăminte, marochinărie, îmbrăcăminte din piele și blană, accesorii.

Program de vizitare:

În perioada 10 – 13 mai: 10.00 – 20.00
Duminică, 14 mai : 10.00 – 16.00

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?