ACASA » FESTIVALURI » Începe Seawolves Bike Fest XI. Concerte, concursuri, parada de motociclete și multă bere!

Începe Seawolves Bike Fest XI. Concerte, concursuri, parada de motociclete și multă bere!

FESTIVALURI CONSTANTA. Cea de-a XI-a editie a Seawolves Bike Fest se va desfășura în weekendul 8 – 10 iunie (vineri – duminică) în binecunoscuta locație de pe malul mării din Mamaia Nord – Camping S. Locația dispune de spatiu de campare la cort, parcare amenajată și supravegheată pentru motoare, plajă proprie, beach bar, terase, restaurant etc.

Nu vor lipsi berea rece servita non-stop, concertele pe o scena adevarata de zeci de mii de watts, consursurile specifice, parada moto prin statiunea Mamaia si orasul Constanta, recitalurile folk-rock din fiecare seara de pe plaja, la foc de tabara – recitaluri care se transforma in adevarate petreceri pana in zori. Nu vor lipsi focul de artificii, show-ul de striptease și multe alte surprize.

In fiecare seara, incepand cu ora 19.00, vor urca pe scena trupe rock romanesti si straine, dupa urmatorul program:

Vineri, 8 iunie (seara tribut):
• RAMMSTURM (tribut Rammstein – Ungaria)
• WIRE (tribute AC/DC)
• FOREVERMORE (tribut Whitesnake)
• JAWBREAKERS (tribut Judas Priest)
• ZIUA LIBERA

Sambata, 9 iunie (seara rock):
• VITA DE VIE
• TROOPER
• FALLEN ARISE (Grecia)
• BUSOLA (Rep. Moldova)
• SIAJ (Rep. Moldova)

In fiecare seara, dupa clasicul show interzis minorilor, distractia se va muta pe plaja, la beach bar, unde trupa compusa din Silviu Covaci (voce&chitara), Ionut Micu (tobe) si Virgil Stoica (bass) va sustine un concert unpplugged in jurul focurilor de tabara, cu cele mai cunoscute refrene folk si rock romanesti si nu numai.

Parada moto va demara sambata la ora 13.00 si va urma un traseu prin statiunea Mamaia – centru Constanta si retur.
Dupa incheierea paradei vor urma consursurile specifice care vor avea si anul acesta premii serioase si consistente.

Ca si anul trecut, unul din sponsorii nostri – REPSOL, va oferi 75 de schimburi de ulei gratuit primilor participanti care ajung la festival de la mai mult de 500 de km distanta.

Festivalul va fi prezentat, la fel ca la ultimele 7 editii, de Cristian Hrubaru de la Rock FM.

Pretul unic de intrare la fest pe perioada celor 2 zile va fi de 35 Ron.
Accesul in camping se va face pe baza de bratari, care vor fi de doua feluri: bratari pentru acces doar in zona de concerte si terase si bratari pentru acces si in zona de campare.

In camping vor avea acces doar vehiculele pe 2 roti, care vor fi amplasate in zonele special amenajate, supravegheate non-stop.

Cazarea se poate face fie la cort – gratuit bineinteles – (conditiile in camping sunt excelente, toalete foarte curate, iar la dusuri este apa calda non stop), fie la pensiunile sau hotelurile din zona.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?