ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Inaugurarea Centrului Cultural “Jean Constantin” ar putea avea loc în acest an

Inaugurarea Centrului Cultural “Jean Constantin” ar putea avea loc în acest an

CENTRUL CULTURAL “JEAN CONSTANTIN” CONSTANTA. După un proces de reabilitare făcut cu paşi mărunţi şi greoi, inaugurarea noului Centru Cultural “Jean Constantin”, fostul Cinema Republica, ar putea avea loc în acest an, până la Sărbătorile de Crăciun.

Pizza Evo

Am putea spune că, după toate controversele şi “procedurile” ce au împiedicat inaugurarea Centrului la termenul anunţat iniţial de administraţia locală, într-adevăr ar fi o minune dacă uşile clădirii s-ar deschide pentru public în preajma Crăciunului.

Directorul Direcţiei Generale de Proiecte din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, Ionuţ Nache spune că furnizorul care a câştigat licitaţia pentru mobilier are termen până pe 6 octombrie să monteze scaunele în sala de proiecţii a cinematografului, transmite observator.ro.

Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale, urmează recepţia finală şi depunerea documentaţiei pentru obţinerea avizelor de funcţionare, cel mai important fiind cel de la ISU. Asta înseamnă că, până în preajma sărbătorilor de iarnă, se estimează că se poate face inagurarea.

Citeste articolul complet AICI

Reamintim că lucrarile la fostul cinematograf “Republica” din Constanța au început în anul 2013 şi totul trebuia sa fie gata pana la 1 iunie 2015. Din cauza unor intarzieri a lucrarilor de renovare, deschiderea centrului a fost amanata pentru luna decembrie 2015, termen care, din nou, nu a fost respectat. Investitia totala in renovarea si dotarea tehnica a Centrului este de aproximativ 3 milioane de euro, bani din fonduri europene obtinuti de Consiliul Judetean. Sursa: ctnews.ro

Sursa foto: ctnews.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?