ACASA » ALTE EVENIMENTE » În weekend, poți dona sânge pentru un bilet GRATUIT la Neversea sau Untold

În weekend, poți dona sânge pentru un bilet GRATUIT la Neversea sau Untold

NEVERSEA 2018 CONSTANTA. Campania Blood Network, inițiată de organizatorii festivalurilor Untold și Neversea, revine și în acest an la Constanța, în zilele de sâmbătă și duminică (23 și 24 iunie). Caravana o puteți găsi în Piața Ovidiu, începând cu ora 8.00.

Pizza Evo

Cei care vor dona sânge la caravana mobilă și se vor înscrie în baza de date Și Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primește un bilet gratuit de o zi la Untold sau la Neversea. Toți cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua „Și Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru cele două festivaluri.

Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze, în funcție de festivalul la care vor să ajungă, site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea Blood Network, unde trebuie să completeze formularul solicitat și să atașeze o poză cu adeverința de donator. Mai apoi vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziționa abonamentele cu reducere:

La UNTOLD la prețul special de 499 de lei plus taxe din prețul final de 650 lei + taxe al abonamentului
La NEVERSEA la prețul special de 399 de lei plus taxe din prețul final de 550 lei + taxe al abonamentului.

Campania Blood Network este realizată cu sprijinul Kaufland România, partener oficial al UNTOLD 2018 și în parteneriat cu platforma Și Eu Donez, dar și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine.

Campania a ajuns și în orașele Cluj-Napoca, Brașov, București, Iași, Timișoara și București.

Campania Blood Network în 2017 a însemnat peste 700 de donatori la cele 4 caravane mobile de donare de sânge și peste 1500 de donatori la centrele de transfuzii din întreaga țară.

NEVERSEA 2018 va avea loc în perioada 5-8 iulie la Constanța, iar UNTOLD 2018 va avea loc în perioada 2-5 august la Cluj-Napoca.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?