ACASA » CALENDAR » În PREMIERĂ la Constanța comedia NIMIC NU-MI SCAPĂ la Club SNC

web

Cât timp poți sta cu nevasta (soră de procuror) și amanta sub același acoperiș, fără ca nevasta să afle? Ce poate genera această situație vei afla din comedia Nimic nu-mi scapă.

Duminică, 17 martie, ora 19.30 la Club SNC (Bd. Tomis 96) constănțenii au ocazia să vadă în premieră o comedie savuroasă despre iubire și disimulare: NIMIC NU-MI SCAPĂ, adaptare după piesa “Încurcă lume” de  A. D. Hertz.

Regia este semnată de MIHAI BARANGA care a avut numeroase colaborări cu diferite companii teatrale independente și a jucat în mai multe seriale TV. De data aceasta își pune amprenta regizorală creând un spectacol de comedie de marcă. Situațiile imprevizibile, uneori chiar absurde în combinație cu prestația ireproșabilă a actorilor generează umorul savurat din plin de public.

Scenografia: Cristina Barbu

Sunet și lumini: Ionuț Nițulescu

Distribuție de excepție:

PAULA CHIRILĂ – constănțenii au mai vazut-o și în piesa „Un bărbat și mai multe femei” în care și-a demonstrat talentul actoricesc în mai multe reprezentații de succes. Premiată cu titlul de Cea mai bună actriță de comedie la Festivalul internaţional de teatru şi film „Hyperion“ 2006, Paula Chirilă s-a făcut remarcată și a intrat in trupa de comedie Divertis, ulterior Serviciul Roman de Comedie (PRO TV), iar în prezent moderează emisiunea “Draga mea prietenă” pe Kanal D alături de Cristina Cioran.

ANIELA PETREANU – tanara actriță s-a remarcat în mai multe producții TV, cele mai cunoscute dintre acestea fiind “Gogomanii” (Antena 1), “Gogo Mania” (Prima tv) sau “Divertis Mall” (Antena 1), Serviciul Român de Comedie și “Spitalul de demență” (PRO TV). De asemenea, a avut un rol important în comedia “S-a furat mireasa, producție Media PRO lansată în 2012.

CRISTI TOMA – un actor cu talent înnăscut și cu o vastă experiență în teatru, regie și film (a jucat în “Filantropica”, “Restul e tăcere”, “Arestat la domiciliu” etc.)

GABRIEL RĂUȚĂ – actor la Teatrul Nottara, a jucat în mai multe piese de teatru de marcă: Metoda”, „Umor, amor, fior de dor…în București”, O noapte furtunoasă”.

CLAUDIU MAIER – un actor cu un umor deosebit, s-a remarcat în lumea teatrului și a pătruns pe micile și marile ecrane în producții Media PRO: Divertis”, „Spitalul de demența”, „S-a furat mireasa” etc.

Biletele se pot procura de la Club SNC intre orele 10.00 – 18.30 sau din Librăria Cărturești Constanța între orele 10.00 – 21.30. Informații și rezervări bilete la 0766400181. Prețul biletelor este de 40 și 35 lei.

Conferința de presă va avea loc duminică, 17 martie, ora 17.30 la ceainăria din Librăria Cărturești Constanța. Sunt invitați presa și cei interesați să-i cunoască mai bine pe actori și să le adreseze întrebări.

Dupa spectacol, actorii vor da autografe într-un cadru special la Restaurant Monroe de lângă Club SNC.

Organizam un concurs la care poti castiga o INVITATIE DUBLA, pentru mai multe detalii CLICK AICI.

Organizator: evenimente-constanta.ro

Parteneri: Expertissa Constanța, Magic FM, Cărturești Constanța, Zile și Nopți, Restaurant Monroe, Maritimo Shopping Center

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?