ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » In acest an, plajele sunt supravegheate din aer de drone!

In acest an, plajele sunt supravegheate din aer de drone!

PLAJE SUPRAVEGHEATE DRONE. Reprezentanţii Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral au anunţat începerea monitorizării suprafețelor noi de plajă cu drone.

Pizza Evo

Confrom proiectului, obiectivul general include realizarea măsurilor de protecție și reabilitare a plajei împotriva riscului de eroziune accelerată care au afectat zonele Mamaia Sud, Tomis Nord, Tomis Centru, Tomis Sud și Eforie Nord pe o lungime de 7,3 kilometri, transmite reporterntv.ro

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a început monitorizarea suprafețelor noi de plajă cu dronele, având în vedere că am trecut de un sezon rece și vrem să vedem care este evoluția după acest sezon rece după înnisiparea plajelor și după amplasarea și montarea structurilor hidrotehnice în larg. Este o dronă achiziționată de consultantul proiectului care a și supervizat aceste lucrări”, a declarat purtătorul de cuvânt al ABADL, Marieta Iorga.

Iorga a mai precizat că până la sfârșitul anului, proiectul se află încă în perioada de notificare, astfel că orice deficiențe la structurile hidrotehnice sau la partea de înnisipare pot fi remediate de către cei doi antreprenori care au lucrat la cele cinci loturi de plajă.

Articol complet AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?