ACASA » CONCERTE » Implant pentru Refuz urcă pe scena Doors Club

Implant pentru Refuz urcă pe scena Doors Club

Doors Club îți pregătește o seară de muzică rock cu trupele Implant pentru refuz și Rock n Ghenă. Concertul e prilejuit de lansarea single ului CER-PĂMÂNT al trupei Implant pentru refuz care are ca invitat special in featuring pe Cătălin Chelemen – Coma.

Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci bandul a reușit să scoată 8 albume. Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 23 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.

Implant Pentru Refuz înseamnă: Octavian “Vita” Horvath – voce; Valentin “Freaky”Popescu – chitara voce; Razvan “Meshu” Nicov – chitara; Czifrak “Pista” Stefan – bas; Alexandru Hera – tobe.

Cu o istorie de 18 ani, Rock’n Ghena, printre alte trupe din underground, face parte din pionierii genului hardcore în România și s-a făcut remarcată ca una din trupele cele mai dure din acest gen, ajutând la definirea termenului hardcore și creând un adevărat tumult pe harta României. Venită de pe țărmul Mării Negre, trupa Rock’n Ghena a lansat de la început o serie de sunete furioase cu elemente distinctive și agresive de tobe, bass și voce neobosită și puternică.

In martie 2018 Rock n Ghena au lansat albumul “The Hate, The Pain The Suffering” care va pastreaza aceesi nuanta de duritate si sinceritate. Acest album are colaborari cu Vita de la Implant pentru Refuz, Toni Dijmarescu si DJ Hefe.

Sâmbătă, 10 noiembrie, ora 20.00, la Doors Club Constanța.

Preț bilet: 30 lei. Biletele sunt disponibile online prin Eventbook.ro și, în format fizic, la club, începând cu data de 5 noiembrie.
Info si rezervari: 0763 661 622

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?