ACASA » STIRI » Diverse » Imagini socante! Caine omorat in chinuri de un tanar. Scenele au fost puse pe Facebook de tatal sau!

Imagini socante! Caine omorat in chinuri de un tanar. Scenele au fost puse pe Facebook de tatal sau!

CAINE TORTURAT CONSTANTA. Zeci de mii de romani s-au revoltat dupa ce pe internet au inceput sa circule fotografii in care apare un pitbull cu labele legate cu o sarma ghimpata si care fusese ucis de un tanar.

Pizza Evo

Imaginile au fost publicate pe Facebook de un barbat din comunca Mosneni, localitatea constanteana 23 August. Fiul sau sta trantit, ca peste un trofeu de vanatoare, peste cainele care deja nu mai misca. “Caine ucigas era sa omoare 3 persoane”, a scrie Mircea Stoica, autorul imaginilor, tramsmite adevarul.ro

Pe internet a aparut deja o petitie online, ce poate fi accesata de AICI, prin care se cere pedepsirea celor vinovati de moartea in chinuri a animalului.

Nu ezitati sa distribuiti petitia! Nu trebuie sa stam fara sa facem nimic, in ultima vreme tot mai multe persoane se lauda pe fb ca maltrateaza animale!! Cerem autoritatilor romane sa se sesizeze in cazul Mircea Stoica din comuna Mosneni, comuna 23 August, jud. Constanta! Acesta a schingiuit si intr-un final a ucis un caine din rasa pittbul!! Cainele a fost legat in lant, legat cu sarma de picioare, dupa care a fost sugrumat de fiul lui Mircea Stoica in timp ce acesta filma toata scena!! Cerem pedepsirea criminalului“, scrie Alexandru Nicolae, cel care a creat petitia.

caine torturat

Citeste articolul complet AICI

In prezent, un nou proiect de lege a fost inaintat catre Parlament, menit sa mareasca pedepsele pentru cei care tortureaza, abuzeaza sau omoara animale. Afla mai multe AICI.

Vezi si: TREI BESTII AU MUTILAT UN CAINE CU TOPORUL

omorat pitbul

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?