ACASA » STIRI » ILIE NĂSTASE vrea să se mute în Rusia! Află motivul!

282931_489822727722994_759324221_nTenismenul român a facut recent o dezvaluire pentru unii incredibilă! Ilie Năstase a anunțat că vrea sa se mute în Rusia pentru a scapa de taxele si impozitele prea mari din Romania.

Ilie Nastase e binevenit în Rusia, dar trebuie să respecte procedurile. E replica pe care Kremlinul i-a dat-o fostului tenismen român, la puţin timp după ce şi-a anunţat intenţia de a se stabili în Federaţia Rusă.

De la ruşi n-a venit nici “da”, nici “nu” la vestea că Ilie Năstase cochetează cu visul rusesc. Oficialii de la Kremlin îl îndeamnă pe fostul tenismen să urmeze paşii standard dacă vrea să obţină permis de rezidenţă.

Probabil că Ilie Năstase nu este, încă, la fel de cunoscut în Rusia precum Gerard Depardieu, cel care i-a şi inspirat planul.

În cazul actorului francez şi, mai nou, rus, decizia s-a luat mult mai simplu. O lume întreagă a văzut ce pilă serioasă a avut Depardieu la Kremlin. Chiar dacă ruşii spun acum că l-au tratat ca pe orice alt solicitant de paşaport rusesc.

E drept, Ilie Năstase nu are aceleaşi pretenţii ca vedeta francezo-rusă. Nu vrea cetăţenie nouă.

Ilie Năstase nu e, încă, sută la sută decis să treacă la fapte şi să se apuce de completat cereri şi formulare. Dar ar face-o în semn de protest faţă de impozitele, spune el, exagerate din România.

Sursa: antena3.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?