ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Ilegal si insalubru. Un restaurant cunoscut din Constanta aduce clientilor apa din butoaie!

Ilegal si insalubru. Un restaurant cunoscut din Constanta aduce clientilor apa din butoaie!

RESTAURANT CONSTANTA APA DIN BUTOAIE. Dupa ce au fost debransati de la reteaua de apa potabila a RAJA, patronii unui cunoscut restaurant din Constanta au gasit o solutie mai putin legala si igienica de a furniza localul cu apa: o aduc in butoaie, transmite constanta.ro

Pizza Evo

Restaurantul La Dolce Vita, situat pe bulevardul Mamaia, este unul dintre cele mai cunoscute localuri din oras, insa putini sunt cei care cunosc modalitatea prin care este facuta alimentarea cu apa. Potrivit constanta.ro, apa este adusa in butoaie din care mai apoi este extrasa cu ajutorul unei pompe pentru a ajunge in bucatarie.

In iarna anului 2014, dupa ce patronul a modificat structura cladirii, apometrul de la acea vreme a inghetat si a explodat, fiind lasat in exteriorul cladirii.

Dolce Vita a fost debransat complet de la retuea de apa potabila in 2015, dupa ce patronul Stelian Terzi ar fi refuzat incheierea unui nou contract cu RAJA.

Articolul complet si foto AICI

Sursa foto: www.constanta.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?