ACASA » CINEMA » Îi mai ţii minte? Actorii din SALVAŢI DE CLOPOŢEL! Cum arată astăzi!

Serialul “Salvati de Clopotel” a facut inconjurul lumii, devenind unul dintre serialele legendare ce au marcat adolescenta mai multor generatii. Dar ce s-a intamplat de-a lungul timpului cu starurile serialului?

Pizza Evo

saved-by-the-bell-reunion

Mark-Paul Gosselaar (Zack Morris) a mai avut parte de aparitii importante in serialul NYPD Blue. In rest, pare sa se fi concentrat pe viata persoanala, devenind tatal a doua fetite si tocmai recasatorindu-se in decembrie 2011.

actorii-din-salvati-de-clopotel-atunci-si-acum-11

Mario Lopez’s (A.C. Slater) s-a concentrat pe show-uri tv, devenind celebru in rol de gazda a emisiunilor Extra si America’s Best Dance Crew. Are o fetita, insa este doar logodit cu mama acesteia.

actorii-din-salvati-de-clopotel-atunci-si-acum-3

Tiffani Thiessen (Kelly Kapowski) joaca in prezent in serialul White Collar, este mamica unei fetite si tocmai s-a casatorit cu tatal acesteia.

actorii-din-salvati-de-clopotel-atunci-si-acum-4

Elizabeth Berkley (Jesse Spano) este gazda show-ului Step It Up and Dance. S-a casatorit cu un pictor si tocmai a lansat o carte pentru adolescente.

actorii-din-salvati-de-clopotel-atunci-si-acum-5

Lark Voorhies (Lisa Turtle) a renuntat la cariera actoriceasca, preferand sa se concentreze pe muzica. A revenit in atentia publicului in 2006, dand in judecata un cotidian care sustinea ca obisnuieste sa consume droguri.

actorii-din-salvati-de-clopotel-atunci-si-acum-1

Dustin Diamond (Samuel “Screech” Powers) a lansat o caseta porno, spre surpriza fanilor sai. In rest, s-a implicat in industria sportiva, amintind tuturor de succesul personajului sau, prin intermediul unei carti despre culisele serialului Salvati de clopotel.

actorii-din-salvati-de-clopotel-atunci-si-acum-6

Tori Spelling (Violet Bickerstaff) a devenit si mai celebra cu ajutorul unui alt serial-legenda, Beverly Hills 90210.

actorii-din-salvati-de-clopotel-atunci-si-acum-7

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?