ACASA » STIRI » Iata pe cine au eliminat din concurs “expertii” de la X-Factor

Bianca Purcarea, la preselectii

Au fost voci la X-Factor care ar starni un minim de atentie chiar si din partea unei babe surde, voci care, daca nu s-ar fi nascut in Romania, ar fi umplut stadioane intregi pe alte meleaguri. Voci care nu se nasc de doua ori si totusi voci care nu au fost suficient de bune pentru un juriu “avizat”, cum ar fi Mihai Morar. Cum poti sa-i spui “nu mergi mai departe” unui talent precum Bianca Purcarea?

Haideti sa o luam treptat. Iata cum s-a prezentat Bianca la preselectiile acestei emisiuni:

In etapa Bootcamp a concursului, Bianca (18 ani) a reusit din nou sa impresioneze si sa demonstreze ca interpretarea de la preselectii nu a fost doar un moment care s-a nimerit sa iasa bine:

In fata lui Mihai Morar si a invitatului sau, Laurentiu Duta, tanara a interpretat o piesa pe care foarte putini s-ar fi asteptat sa o auda din partea unei voci feminine:

Deja cred ca toata lumea si-a format o imagine a talentului si potentialului pe care il are Bianca Purcarea. Mai putin, Mihai Morar. Cum poti sa spui despre cineva ca este o voce si un talent incredibil, iar peste cateva zile sa nu ti se mai para chiar asa, desi persoana respectiva nu face altceva decat sa-ti demonstreze de fiecare data ca e nascuta pentru a canta in fata a milioane de oameni?

Astfel de decizii, care te lasa, la propriu, cu gura cascata, nu fac decat sa te determine pe tine, telespectatorule, sa pui la indoiala criteriile de selectie si detaliile de culise ale acestei emisiuni.

Noi, cei de la Evenimente Constanta, am crezut din prima clipa cand am vazut prestatia Biancai Purcarea, ca ea este in mod clar unul dintre favoritii la castigarea concursului. Si suntem siguri ca nu este doar o parere izolata.

Ramanand la acest capitol, o alta surpriza in emisiunea trecuta a fost eliminarea trupei Just Us. Decizia, de aceasta data, i-a apartinut Paulei Seling. A fost una dintre eliminarile ce confirma faptul ca astfel de emisiuni, ce desi vor sa portretizeze promovarea unor adevarate talente, nu sunt decat alte mijloace angrenate in scarboasa goana dupa rating.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?