ACASA » STIRI » Iata cat va castiga INNA in noaptea de Revelion

Cantareata din Eforie, devenita una dintre cele mai celebre artiste din Romania pe plan international, va canta in noaptea dintre ani in Monte Carlo. Dupa ce anul trecut a incasat 100.000 de euro pentru un concert de 60 de minute, anul acesta suma s-a mai micsorat.

Desi a primit mai multe oferte, Inna a acceptat sa faca un spectacol de o ora, organizat de primaria din Monte Carlo. Pentru prestatia sa, bruneta va primi un onorariu de 70.000 de euro. Cu 30.000 de euro mai putin fata de suma primita anul trecut la concertul de Revelion din Polonia.

Cu toate acestea, Inna va castiga cu mult peste alti artisti romani care vor avea de lucru in noaptea de Revelion. Spre exemplu, Anda Adam va canta pentru 20.000 de euro in Ucraina, la Odessa. Elena Gheorghe, desi va naste in scurt timp, va canta in patru orase din tara pentru suma de 5.000 de euro. Mihai Traistariu va avea cinci concerte in tara pentru un total de 15.000 de euro. Pentru aceeasi suma va canta si Nico, care va avea tot un numar de cinci spectacole in noaptea de Revelion.

Sursa Click.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?