ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Hrubaru și bikerii din țară vin la Chirnogeni pentru a reabilita nouă case ale unor familii defavorizate

Hrubaru și bikerii din țară vin la Chirnogeni pentru a reabilita nouă case ale unor familii defavorizate

STIRI CONSTANTA. Cristi Hrubaru de la RockFM împreuna cu Seawolves și peste 300 de voluntari deja înscriși, vor ajuta la renovarea mai multor case din comuna Chirnogeni și din satul Plopeni situate în județul Constanța.

Voluntarii vor reabilita nouă case ce aparțin unor oameni cu probleme financiare, cu mulți copii, dar și unor bătrâni și invalizi.

„Am fost acolo alături de alți oameni inimoși și am filmat câteva dintre aceste cazuri. În cel mai scurt timp veți putea viziona materialul pe pagina de Facebook, pe site și pe pagina de youtube Bikers For Humanity. Vom reabilita acoperisuri, vom pune geamuri, vom varui ,vom face tot cot ce ne sta in putinta sa ajutam aceste familii.

Avem de partea noastra Primaria si tot ce inseamna autoritati locale. Stiu ca sunt foarte multi doritori,motociclisti cu suflet urias care dau o mana de ajutor fara a cere ceva in schimb, prin urmare va rog sa va inscrieti pe aceasta platforma, completand toate casutele”, este mesajul transmis de organizatori către voluntari.

Potrivit organizatorilor, programul BIKERS FOR HUMANITY ROMANIA 2018 va include, pe lângă momentele de muncă efectivă și clipe dedicate distracției și împărtășirii experiențelor cu ceilalți voluntari.

Organizatorii au precizat că participanții trebuie să aducă cu ei căști de protecție și să poarte „haine de sacrificiu”. Totodată, organizatorii au menționat că cei interesați să aducă haine, jucării sau alte obiecte, o pot face fără probleme, respectivele pachete fiind ulterior distribuite familiilor cu posibilități materiale reduse care locuiesc în comuna Chirnogeni.

Mai multe detalii despre eveniment și despre cum puteți lua parte la această acțiune civică puteți afla AICI.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?