ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Hotelul IAKI, finalist în Gala Top Hotel Awards 2017

Hotelul IAKI, finalist în Gala Top Hotel Awards 2017

TOP HOTEL AWARDS. Hotelul Iaki din Mamaia este nominalizat hotelul anului din România, la categoria “4 stele pentru turism de agrement” şi categoria “Cea mai bună echipă hotelieră“.

Gala Top Hotel Awards este cel mai important eveniment ce premiază excelenţa şi performanţa din industria de turism şi a ospitalităţii din România.

De la industria hotelieră, la turism, spa-uri şi agrement, toate au în comun calitatea excepţională şi o abordare profesionistă în relaţia cu turiştii.

Click AICI şi votează IAKI pentru Hotelul Anului.

Hotelul Iaki este aşezat în centrul staţiunii Mamaia, la numai 20 de metri de plajă. Fostul hotel Bucureşti a fost cumpărat în anul 1999 de către marele fotbalist român Gica Hagi.

Imediat a intrat într-un amplu proces de renovare şi transformare, iar doi ani mai târziu, la 4 iulie 2001, un nou hotel de patru stele s-a adăugat pe harta staţiunii Mamaia.

Poziţia privilegiată a hotelului, deschiderea spre mare sau spre lac care te îmbie să urmăreşti un spectaculos răsarit al soarelui din Marea Neagra sau magnificul apus al acestuia în apele lacului Siutghiol, adierea continuă a brizelor, precum şi ambianţa de relaxare şi confort, sunt doar câteva elemente ce fac din Iaki o locaţie specială.

Evenimente Constanta

Login

Prove your humanity


Lost your password?