ACASA » CONCERTE » HORIA BRENCIU si HB Orchestra, concert la Constanta

HORIA BRENCIU si HB Orchestra, concert la Constanta

CONCERTE IN CONSTANTA. Horia Brenciu si trupa sa HB Orchestra revin la Constanta si au pregatit publicului de la malul marii un super-concert pe scena Casei de Cultura. Concertul este programat pentru data de 25 aprilie, incepand cu 19.00.

Biletele au fost puse in vanzare la casa de biletea a Casei de Cultura. Pretul biletelor variaza intre 80, 100 si 120 de lei.

concert-Horia-Brenciu-ConstantaIn anul 2002, Horia Brenciu a format trupa HB Orchestra, proiectul sau de suflet, primul lor album fiind intitulat „35″. HB Orchestra abordeaza genuri muzicale variate, precum pop, rock, jazz, latino, gospel sau country, interpretand atat creaţii proprii, cat si cover-uri.

Anul trecut, artistul a uimit publicul cu mutarea sa de la postul Pro TV la Antena 1, unde este jurat al emisiunii X-Factor, alaturi de Delia si Stefan Banica Jr.

In toamna 2014, Horia Brenciu a lansat albumul „40+”, care include colaborarea cu Delia – „Inima nu vrea”. Sfarsitul anului i-a adus bucuria castigarii concursului X-Factor Romania prin concurenta sa, Adina Raducan.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?