ACASA » STIRI » HORIA BRENCIU, despre scandalurile de la “Vocea României” şi marele său spectacol

horia-brenciuHoria Brenciu pregăteşte anul viitor prima producţie muzicală românească, eveniment care va avea loc pe 29 martie, în Bucureşti. La acest megaspectacol, artistul aşteaptă să ia parte peste 10.000 de oameni. Horia Brenciu (41 de ani) a vorbit, pentru libertatea.ro fără perdea despre acest spectacol unic, despre scandalurile de la “Vocea României”, dar şi despre cele patru femei din viaţa lui.

În timpul emisiunii “Vocea României” au existat destule înţepături verbale între tine şi Marius Moga, dar şi între tine şi Loredana. Uneori au fost atacuri destul de dure. De ce crezi că te atacă Moga?

În primul rând, ne aflăm deja la cea de-a 3-a ediţie. Dorinţa celor doi, Loredana Groza şi Marius Moga, de a câştiga a crescut odată cu trecerea timpului. În pofida acestui lucru, acţiunile lor m-au stimulat şi mai mult, în loc să mă demoralizeze. Ţin să-i salut şi să le mulţumesc pentru asta!

De ce crezi că anumite persoane simt nevoia să te critice?

Sunt invidioase pe mişcările mele de dans. (râde) Mai nou, am auzit că le deranjează şi naturaleţea lacrimilor mele… Ţin să le anunţ că pe 26 decembrie, la finală, o să le vadă din nou. Aşadar, lacrimi, un nou câştigător din echipa mea şi un trofeu! Toate trei într-un singur cadru! Şi asta nu e pentru prima dată… (râde).

Citeşte interviul integral AICI

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?