ACASA » STIRI » Muzica » HORIA BRENCIU a lansat o nouă piesă, “HELLO!” Ascultă AICI! Cum ţi se pare?

horia_brenciu_craciun_brasov_26b48f3e75Muzica a fost compusă de Ivan Caragia, de la Bang Bang Production, şi Alex Pelin, de la Kazibo Music, orchestraţia a fost realizată de Ivan Caragia, iar textul de Alex Pelin. “HELLO este o piesă dinamică, surprinzătoare şi are un mesaj pe măsura timpurilor noastre: avem o singură viaţă şi nu e deloc timp pentru regrete! Ideea clipului mi-a venit din senin… Lucrând la albumul lui Julie Mayaya şi fiind cu ea în studio, aproape zilnic, am realizat că nu am nevoie de o filmare cu top modele îmbrăcate în costume de baie, ci de prieteni. În paralel, echipa mea de la HB Media Entertainment avea în producţie şi un proiect muzical care-i implică pe Iuliana Puşchilă, Laurian Manta, Irina Tănase şi Maria Cojocaru şi… gata “scenariul” clipului. I-am întrebat dacă vor să facă parte din nebunia mea, iar ei au acceptat.

‘Viaţa trece, hai s-o trăim cât 10!”… aşa zice refrenul şi exact asta am şi făcut. Cu toţii am cântat, am dansat şi ne-am bucurat de groove-ul piesei.

Surpriza de final se numeşte… Mina. Prin ea şi prin cele 2 fete ale mele mai mari, Maria şi Andreea, viaţa mea a crescut enorm în intensitate! Pot să spun c-o trăiesc cât… 11! Pentru acest clip am învăţat să cânt la chitară, la vioară, să bat la tobă, să suflu în saxofon şi în trompetă. Promit că la următorul clip o să învăţ să gătesc… Astfel, o să-mi trăiesc viaţa ca un adevărat master… father!

Este prima colaborarea cu Ivan Caragia, compozitorul piesei şi sper ca toţi cei care vor asculta piesa s-o poată fredona chiar de la a doua ascultare. Merge şi la a 3-a ascultare. Fie…, Repet… Viaţa trece, e necesar s-o trăiţi cât 10”, a declarat Horia Brenciu.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?