ACASA » ALTE EVENIMENTE » HOLA! workshop de dezvoltare personală pentru liceeni

HOLA este un proiect ce îşi propune să le prezinte liceenilor o lume nouă a învăţării şi dezvoltării personale! Fără manuale. Fără catalog. Fără note. Doar cu multă energie, tot atât de multă creativitate, alături de o doză mare de entuziasm şi voie bună. Acestea sunt metodele pe care Youth Academy le aplică în cadrul workshop-urilor de dezvoltare personală HOLA!

Pizza Evo

Proiectul are loc în weekend, sâmbăta și duminica, 31 martie-1 aprilie, în cadrul Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân, timp de aproximativ 14 ore în total. La workshop vom aborda diferite subiecte: lucru în echipa, comunicare, creativitate, orientare în carieră, organizarea timpului, iar la final participanţii vor primi o diplomă de participare care să ateste competențele dobândite în program. Toate activitățile sunt susținute de către traineri bine pregătiți din cadrul organizației Youth Academy.

De asemenea, experienţa HOLA! nu se închieie după cele două zile de workshop. Elevii participanţi vor avea oportunitatea de a se implica într-un proiect AFTER HOLA!, un proiect de responsabilitate socială şi de a aplica  şi de a le împărtăşi celorlalţi tot ceea ce au învăţat în cadrul workshop-ului.

Taxa de participare este de 40 lei de persoană.

Înscrierea se face pe bază de formular de aplicare, iar persoanele de contact sunt: AMI CARAŞ, tel: 0729 323 247
ANAMARIA OLARU, tel: 0740 988 061

Mai multe detalii despre proiect puteţi găsi pe site-ul www.proiecthola.ro 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?