ACASA » ALTE EVENIMENTE » History Race – cliclism in echipe pe strazile Constantei

History Race este un concurs de ciclism pe echipe in care istoria orasului poarta un rol important. Pe scurt, fiecare echipa o sa primeasca un plic in care se gaseste o intrebare al carui raspuns o sa ii conduca la o locatie cu insemnatate istorica din Constanta.

Odata ajunsi acolo, un oficial al cursei o sa le inmaneze urmatorul plic numai in cazul in care echipa este prezenta in forma completa. In total vor fi 5 intrebari (plicuri), iar echipa care le descopera pe toate in cel mai scurt timp castiga.

History Race se adreseaza tuturor persoanelor cat si companiilor din Constanta care pot forma echipe pentru a castiga un loc pe podium. Castigatorii vor primi diplome, vouchere, echipamente de ciclism (de la sponsorii nostri locali si din tara).

Pentru acest concurs nu se percepe taxa de participare, deci toata lumea poate participa atata timp cat indeplinesc cerintele din regulament (14 ani impliniti, sa fie o echipa adica 3 persoane). Pe site-ul competitiei http://historyrace2011.blogspot.com/ se pot gasi detalii, regulamentul competitiei cat si formularul de inscriere. Fiind un concurs pe echipe, participariile individuale nu sunt permise.

Asadar, daca esti interesat sa participi vino pe 20 noiembrie, ora 11.00 esti asteptat in parcarea mare de la Aqua Magic pentru startul History Race.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?